Top 4 trenduri in coafura pentru 2008

  • 05.12.07
  • 1606

2008 vorbeste despre perfectiune. Despre detaliu. Despre arta. Despre viitor si trecut. Despre maiestria de transforma culoarea si moda in pasiune.
Wella Professionals a lansat trendurile pentru coafura 2008 ale anului 208: Wonderland, Mineral Splendor, Factory Lyrics si Couture Allure. 4 trenduri traduse in 4 mesaje cheie adresate parului de catre Wella Professionals.
Pentru ca, la randul lor, trendurile in coafura si culoarea ale anului 2008 celebreaza unicitatea si frumusetea

Couture Allure
In era Urban couture, designerii redefinesc proportiile si recreeaza realitatile. Este o oda adusa volumelor. Forma parului este structurata, grafica. Un adevarat omagiu adus tehnicii bob, dar adaptata sec XXI.
Tunsorile sunt puternice si indraznete. Negrul si rosul domina si dau stralucire.
Stilul, tunsoarea si culoarea sunt o sinergie exceptionala.

Factory Lyrics
Realitatea cotidiana este distorsionata. Poezia urbana abunda in toate formele de arta si design. Iar parul tine cont de glasul orasului.
Negrul ca smoala si petrolul lucios sunt noii regi ai culorii
Parul este de o perfectiune imperfecta. Abunda contrastele, tunsorile grafice, sparte. Formele sunt asimetrice. Texturile: drepte sau ondulate.
Mixul de culoare este vital, iar paleta de nuante are alburi prafuite si negru fumuriu.

Wonderland
Wonderland este o lume unde natura ne dicteaza tonul povestii. Ea vorbeste despre fapte, culori, oameni, flori. Despre un un romantism optimist.
In Wonderland, parul este despletit, rebel, lasat sa fluture in vant. Indiferent de lungime si textura. Culoarea este deschisa, naturala si calda.
Abunda buclele si onduleurile. Parul este pufos si pudrat ca vata de zahar.


Mineral Splendour
Coboara-te in adancuri ca sa descoperi mirajul si alchimia mineralelor, metalelor si pietrelor pretioase. Forma organica si fluiditatea liniilor minerale formate de-a lungul secolelor a dat nastere celei mai celebre forme a unei tunsori. Rezumata intr-o litera magica: C.
Oriunde s-ar afla, la breton sau la ceafa, delicata sau dramatica, taietura in C ii daruieste parului o densitate delicata. Fluida.
Culorile metalice – reci si calde – puse in valoare de tehnici de precizie invaluie parul intr-o stralucire splendida. Chihilimbar, bronz, cenusa, auriu mat. Pentru o opulenta radianta si rafinata.

 Click pe poze pentru marire: