Un nou magazin Waikiki in Militari Shopping

  • 21.07.11
  • 1758

Cristina Dumitrache, asociat Cushman & Wakefield, care a intermediat aceasta inchiriere, face urmatorul comentariu:
LC Waikiki a inchiriat o suprafata de 1100 mp in format "big box" in incinta Militari Shopping. Consideram ca prin atragerea acestui nou retailer international se creeaza o diversitate mare de produse de calitate oferite la preturi accesibile. LC Waikiki se alatura brandurilor de renume deja existente aici: Decathlon, C&A, Hervis, NewYorker, Deichmann, Humanic, Takko Fashion, Kiabi, Auchan, Media Galaxy, Jysk si multi altii.

Succesul acestui retail park este asigurat pe de o parte de suprafata mare de 53.100 mp, ce permite inchirierea magazinelor de format mare, ancore, de accesul facil, dar si datorita mixului de chiriasi de renume international. Toate aceste atuuri constituie elemente de atractie pentru cumparatori, atat in cursul saptamanii, cat si in weekend."

LC Waikiki este leader in sectorul “ready to wear” din Turcia, unde retailerul are o retea de 300 de magazine cu peste 40 milioane de clienti din intreaga tara. Colectiile LC Waikiki includ imbracaminte pentru femei, barbati si copii. Retailerul are o retea extinsa de magazine in Europa de Est, Orientul Mijlociu, si Federatia Rusa.

In Romania LC Waikiki are 6 magazine, iar in prezent deschide cel de al 7-lea magazin in Militari Shopping. Locatiile alese de LC Waikiki in Romania sunt: 2 magazine in Afi Palace Cotroceni (LC Waikiki si X – Side) si cate un magazin in Unirea Shopping Center Bucuresti, Atrium Center Arad, City Park Constanta si Gold Plaza Baia Mare.

Investitia LC Waikiki in aceasta noua locatie este de 1.000.000 €, incluzand stocul de produse, cheltuieli de personal si alte costuri operationale. Retailerul are in total mai mult de 100 de persoane angajate in magazinele din Romania.

LC Waikiki intentioneaza sa dezvolte in continuare in Romania reteaua sa de magazine, aplicand politica sa pentru fiecare unitate: “toata lumea merita sa se imbrace bine”, in functie de stilul fiecaruia si pe masura oricarui buget.

„Suntem mandri sa gazduim in Militari Shopping brandul LC Waikiki cu cel de-al saptelea magazin deschis in Romania, cu atat mai entuziasti cu cat ne aliniem misiunii sale de a oferi calitate la costuri accesibile”, declara Asi Kahana, General Manager Militari Shopping.


Despre Militari Shopping

Centrul comercial Militari Shopping a fost lansat in anul 2009, fiind gandit ca un spatiu perfect pentru shopping, adaptat nevoilor si preferintelor romanilor. In scurt timp a devenit un centru de interes, clientii venind aici din intrega capitala, dar si din localitatile din vestul Bucurestiului. Dezvoltat pe un teren de peste 200.000 mp, centrul comercial dispune de o suprafata inchiriabila de 53.100 mp si de 2.500 locuri de parcare.

Printre retailerii de renume, in Militari Shopping, clientii pot gasi marci precum Decathlon, Auchan, C&A, Kiabi, Imaginarium, Camaieu, Toyplex, Humanic, Maxi Pet, Hervis, NewYorker, Deichmann, dm, Media Galaxy, Praktiker sau Domo.

Militari Shopping a fost dezvoltat si se afla in proprietatea Land Development Proiect SRL, parte a grupului Atrium European Real Estate Limited. La inceputul anului 2011 compania Atrium era activa in 11 tari din Europa Centrala si de Est, detinand 154 de proprietati imobiliare cu o valoare totala pe piata de aproximativ 2,2 miliarde de euro. Din anul 2008 compania este listata la bursa din Viena, iar din 2009 si la bursa din Amsterdam, avand o valoare capitalizata la sfarsitul anului 2009 de 1,75 miliarde de euro.