Vogue Italia loves Ingrid Vlasov

  • 10.02.11
  • 732
Vogue Italia: “I feel love…”, Ingrid Vlasov si Lady Gaga
Atunci cand un designer roman este mentionat timp de trei zile pe front page-ul unui site ca Vogue Italia se poate spune ca moda romaneasca a capatat valente noi. “I feel love…”, Ingrid Vlasov si Lady Gaga sunt noile coordonate in fashion prezentate de celebra revista de moda.

“I feel love…” este colectia primavara-vara 2011 prezentata de Ingrid Vlasov pe catwalk-ul de la Paris Fashion Week in octombrie 2010. Confirmarea pentru aceasta colectie lansata la Paris a venit si de la cea mai in voga artista a momentului– Lady Gaga, care i-a purtat creatiile.

Nu este pentru prima oara cand numele designerului roman este prezent in cele mai importante reviste fashion din intreaga lume - fie ca ne referim la L’Offciel, Citizen K, Fashion Daily News, So Chic, Flair, Tush, Harper’s Bazaar China sau Schon Magazine. Este insa o premiera pentru moda romaneasca ca un designer sa stea alaturi de colectiile celor mai importanti creatori de moda, intr- o publicatie de prestigiul Vogue Italia.

Ingrid Vlasov: “Aparitia in Vogue reprezinta o confirmare a succesului pe care l-a avut colectia, dar este si o mare satisfactie personala!”

Ingrid Vlasov este singurul designer din Romania care va fi prezent, pentru a patra oara consecutiv, la cea mai importanta saptamana a modei din lume.
Paris Fashion Week va avea loc in martie 2011, Ingrid Vlasov urmand sa-si prezinte colectia FW 2011/2012 pe 8 martie, in aceeasi zi cu nume importante ale modei – Chanel, Valentino si Alexander McQueen.

Aparitia in Vogue, asocierea cu Lady Gaga, dar mai ales un nou sezon la Paris, inseamna pentru Ingrid Vlasov o reconfirmare a talentului si succesului sau.
Colectiile pot fi vizionate pe site-ul designerului www.ingridvlasov.com si pe pagina oficiala de Facebook http://www.facebook.com/ingridvlasovfashion .