Zara lanseaza magazin online in Romania

  • 28.03.14
  • 2219
Sursa: wall-street.ro

Brandul Zara, parte a retailerului spaniol de fashion Inditex, va lansa in aprilie magazinul online din Romania, dupa ce grupul a introdus anul trecut platforma online pentru Pull&Bear.

"Grupul continua sa-si extinda platforma online la nivel global. Anul trecut au avut loc lansarile online ale Zara, Massimo Dutti si Zara Home in Canada, Zara in Rusia si Pull&Bear in Romania. De la inceputul anului, s-a deschis Zara.com in Grecia, iar in urmatoare saptamani se va lansa in Romania, iar in toamna/iarna in Coreea de Sud si Mexic, cand grupul va fi online pe 27 de piete", se arata intr-un raport al Inditex, citat de Mediafax.

In prezent, pe site-ul brandului apare mesajul "Online, din 2 aprilie".

zara online

Din 19 martie si magazinul online al Massimo Dutti a inceput livrarile in Romania. Alte magazine care au anuntat ca vor incepe livrarile online sunt Carrefour, Intersport sau Nike.

Inditex este prezent pe piata romaneasca cu sapte din cele noua branduri din portofoliu, respectiv Zara, Zara Home, Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Oysho si Massimo Dutti. Grupul nu a adus pe piata locala magazinele Zara Kids si Uterqüe.
Anul trecut, Inditex a deschis 10 magazine in Romania: cate unul Zara, Pull&Bear, Oysho si Zara Home si cate doua Massimo Dutti, Bershka si Stradivarius. Astfel, reteaua grupului a ajuns la 98 de magazine pe piata locala.


Citeste mai multe detalii despre afacerile Inditex pe wall-street.ro