women’secret iti spune un secret: Primavara vine datorita tie! Ssssst!

  • 28.02.08
  • 449

women’secret te provoaca sa lupti cu astenia si prin atitudinea ta, sa aduci primavara inapoi. Tu vrei sa faci parte din armata de femei care vor grabi venirea primaverii anul acesta, iar women’ secret iti pune la dispozitie tot arsenalul de lenjerie, mai feminin ca niciodata, vesel si extrem de natural.

Valentines Collection

O celebrare in stiluri diferite a romantismului. Pe de o parte domina bumbacul moale si este foarte nostim si informal, pe de alta parte se remarca delicatetea mereu feminina a matasii. Inimile si stelele in nuante de rosu si tente de albastru te vor acompania in seara de Valentine’s Day catre o lume a dragostei.

Baby Doll

Colectia a fost creata cu gandul la femeia chic si dulce care poarta women’secret. Pictate manual, ultra-feminine si sexy, printurile reprezinta arcuri, inimi, inele si rujuri, un intreg arsenal de feminitate. Delicatetea matasii, a tulle-ului si dantelei, combinata cu sponaneitatea calda a bumbacului gri si roz creaza imprimeuri care ne invita sa retraim anii 50. Tinuta vedeta este o combinatie romantica a unui top cu short neagru din tulle.

New Dots

Hainele au o croiala ultra feminina: mansete largi, topuri stramte, taieturi adanci si margini ornate cu printuri geometrice si elemente naturale. Rosu, verde si negru se combina pentru a crea tonuri diferite si umbre complexe desenate in matase si bumbac.
Piesa de rezistenta este o rochie verde prinsa in talie, cu o taieturi misterioasa si un decoltata in V. Un look superfeminin care reflecta esenta acestei colectii.

Apple

O colectie inspirata de stilul marinaresc, avand un aer feminin si natural. Combina dungile traditionale cu motive fructale un alb, albastru marinaresc si tonuri de rosu si de verde. Printurile fructale si nasturii extra-large realizeaza un look nostim si o nota informala.

Poodle

Pentru iubitoarea de animale din tine! Creata folosind imagini cu animale, combina printuri fotografice, desene suprapuse, medalioane micute si fermoare metalice care transfera un aer retro romantic. Culorile suport pentru printuri sunt kaki, rosu, galben si alb.

Etichete:

bio por crema de zi nivea nivea crema de noapte emolient spf demachiant blond roscat trucuri colectie noua colectie printuri outlet shopping online discount rochii outlet haine de lux online haine online magazine online talie de viespe rochii tip tricou ph tonic Vivienne Westwood ghete toamna iarna garderoba trendy bluze forme geometrice bluze de toamna designeri avanpremiere Ludmila Corlateanu sectia moda Dorin Negrau safari tinaR placi de intins parul Miss Sixty machiaj de toamna tinute stil rock stil rock Lucian Rusu Dan Andrei rimmel london fond de ten concurs wellaton Fudge tipuri de silueta wilhelmina arz agnes toma moda romaneasca incaltaminte romaneasca 2007 manichiura unghii alb negru manichiura french sutien secret mei C&A sani magazine c a Marian Palie Adrian Oianu oianu promotii festival film Christian Louboutin Wella hairstyling gala wella magazine debenhams cluj springfield magazine debenhams in romania stil urban parfumuri rare apa termala hidratare ten normal ten uscat cadouri de craciun cadouri.cadouri de craciun weekend dans bluze din lana romania brazi de craciun targ craciun targ de craciun fotoimbatranire protectie solara sebum crema decolteu tratament cosmetic autobronzant produse de infrumusetare hanorace rihanna campanie reduceri copiii Salvati Copiii puncte negre rochii seara mini rochii de mireasa italia Alexandru Ciucu luna de miere Madonna ingrijire personala botox brand italian rochite de vara make up nick barna make-up artist cuticule tampon derma genese crema de zi produse de ingrijire a pielii gama derma lasting finish ruj lasting finish rimmel noua colectie de incaltaminte deichmann Nichi Cristina Nichita Bucuresti mall ziua indragostitilor valentine's day moda anilor 60 barbati cele mai in trend genti betty jackson shopping lux optiplaza baneasa jojoba matreata baby doll rochie