Alege un cadou handmade de Ziua Femeii!

  • 04.03.10
  • 557

 Iata-ne in luna lui Martisor – prima luna de primavara, primele raze de soare sincere, fara „dinti”, primii ghiocei si totodata, primele cadouri de primavara.

Pe 6 si 7 Martie (Sambata si Duminica), de la orele 10.00 pana spre orele 18.00, ILoveHandmade.ro te invita sa sarbatoresti in cel mai frumos mod posibil venirea primaverii: in aer liber, in curtea Muzeului Municipiului Bucuresti, vis-s-vis de Universitate si TNB, intr-o mare de culori, forme si texturi.

In rol de vestitorii primaverii, vor fi aici tinerii artisti si artizanii veniti special pentru tine cu cele mai originale si frumoase produse lucrate manual. Printre standurile lor, vei gasi cercei si margele lucrate din lut, lemn sau pasta fimo, accesorii din matase si tul, brose fantezie, gentute, rame foto accesorizate dar si articole de imbracaminte. Nu vor lipsi nici prajiturile si turta dulce, care va vor indulci cautarea cadoului ideal.

Intrarea va fi gratuita pentru vizitatori si cei mai norocosi dintre acestia vor putea castiga 5 vouchere la LaserMegazone..
Asadar, daca vrei sa gasesti un cadou personalizat, unicat, de Ziua Femeii sau daca pur si simplu vrei sa petreci o dupa-amiaza placuta de primavara alaturi de noi, te asteptam pe 6-7 Martie, in curtea Muzeului Municipiului Bucuresti.

Mai multe informatii sunt disponibile pe http://ilovehandmade.ro/targul-ilovehandmade/

Despre ILoveHandmade.ro

ILoveHandmade.ro este locul de intalnire al iubitorilor de handmade din Romania. Pe site puteti gasi tutoriale despre cum se creaza produsele handmade (cu articole scrise chiar de catre artizani), despre evenimentele de profil dar si informatii despre diversi creatori.
Pentru detalii aditionale, puteti contacta organizatorii la adresa: contact@ilovehandmade.ro