Bijuterii de lux la 8 Jwellery!

  • 16.06.15
  • 1032


Vedete de top, jurnalisti si oameni de opinie s-au lasat sedusi de stralucirea diamantelor, aseara, intr-un cadru elegant, cu ocazia inaugurarii Casei de Bijuterii 8 Jewellery din The Grand Avenue-JW Marriott.


Gazda petrecerii a fost frumoasa prezentatoare de stiri Livia Graur, care a stralucit purtând o selectie de piese batute in diamante, de colectie.

Avand o expertiza de peste 20 de ani pe piata din Germania, 8 Jewellery propune o selectie de piese rafinate, din aur de 18 k, cu diamante si pietre pretioase, ale unor branduri-cult cu traditie in industria bijuteriilor de lux, precum: Crivelli Gioielli, Damaso Martinez , dar si propria colectie de bijuterii care se remarca printr-un design modern si elegant.

Ambianta magazinului de bijuterii 8 Jwellery:

8 Jwellery

Creatiile proprii ale Casei de Bijuterii 8 Jewellery se disting, in primul rand, printr-un aspect esential si anume acela de a fi piese unicat, pe care artistul bijutier le-a creat având, de fiecare data, o alta sursa de inspiratie. De la montura, forma, elemente inovative, precum toarta flexibila a inelelor, pana la aranjarea intr-o anume forma, a diamantelor, bijuteriile 8 Jewellery pot concura cu cele mai prestigioase case de bijuterii din lume.

Livia Graur, la deschiderea 8 Jwellery:
Creatiile disponibile in luxosul boutique pot satisface si cele mai pretentioase gusturi, fie ele traditionale, clasice sau moderne, in primul rând, datorita diversitatii de modele, ce cuprinde de la bijuterii discrete, feminine, precum bratarile fine Tenis, in degradee, cu smaralde si diamante, inelele rafinate cu briliante, cerceii solitaire, o creatie cu totul atipica fata de clasicii solitaire, versatila, o piesa de rezistenta, am putea spune, care se poate transforma usor, prin eliminarea unui element, intr-o cu totul alta pereche, pâna la bijuterii statement, opulente, sculpturale.

S-a inaugurat magazinul 8 Jwellery
Aurul galben - stralucitor iradiaza caldura, cel alb este odihnitor si rafinat, cel negru, nonconformist. Ele fuzioneaza perfect in aceasta proba de inventivitate si creativitate, cu diamantele champagne, de un roz subtil, cognac sau alb-pur, smaraldele si safirele. Nimic nu este intamplator, pentru ca, la rândul ei, aceasta revarsare de pretiozitate este temperata de sobrietatea decorului. Efectul este o adevarata forta a sugestiei, in care se intrepatrund poezia, emotiile, influentele culturale, gustul sofisticat si jocul subtil de straluciri si umbre.

Dorinta de a oferi o experienta de shopping completa, clientilor nostri, se poate remarca si gratie atentiei cu care s-a decorat magazinul, cât si set-up-ului creativ, de expunere, al pretioaselor piese.

S-a inaugurat magazinul 8 Jwellery

Conceptul acestui spatiu pretios in sens propriu si figurat este un demers intelectual de mare rafinament, ce tradeaza preocuparea pentru desfatarea vizuala.

Design-ul poarta semnatura artistului Gunter Neunzig, un reputat si apreciat designer de interior din Germania, a carui creatie, respectiv, casa in care locuieste, a reusit sa primeasca recunoasterea specialistilor din domeniu, odata cu situarea ei in topul celor mai inedite 10 case din Europa.
  • Decorul all-black se imbina perfect cu presele de furnir vechi de 300 de ani, ce adapostesc casetele transparente ale bijuteriilor si cu vitrina, o adevarata instalatie de arta. Astfel, negrul sobru contrasteaza cu stralucirea cameleonica a bijuteriilor si le potenteaza frumusete.

Sunt exigentele unui estet, iar efectul se adauga la preocuparea stilistilor-bijutieri pentru impactul vizual al creatiilor.

Iluminatul a depasit functia sa obisnuita, obiectele fiind gandite de un artizan al luminii. Lampile sunt obiecte de arta, pentru ca induc emotii si intentii.

Corpurile de iluminat cu forme avangardiste, de geometrie astrala, cât si mobilierul de tip smoked au fost alese cu mare grija, ambele apartinând celebrului brand italian MOOOI, devenit iconic, odata cu introducerea pieselor in colectiile celor mai prestigioase muzee: Victoria & Albert Museum, Groninger Museum sau Montreal Museum of Fine Arts.

8 Jewellery propune, astfel, prin acest mix sofisticat in sobrietatea lui, o experienta unica ce, cu siguranta, va va convinge ca 8 Jewellery nu vinde simple bijuterii, ci EMOTII.

La eveniment au participat : Anca Serea, Livia Graur, Diana Bart, Adina Halas Hungeanu, Maria Radu, Eli Roman, Connie Preda, Cristina Soloc, Monica Colceriu, Cristina Soare, Ligia Munteanu, Elena Taranu, Camelia Baltoi, Oana Tache, Dr. Iulia Preda si Andrei Nourescu.