Sprider Stores

Popularitate (3/5 din 166 voturi):
Placut Placut Placut Placut Placut
Sprider Stores

Povestea brandului Sprider dateaza inca din 1971, cand fondatorul acesteia, Athanassios Argyros, impreuna cu fratele sau, Spyros Argyros, pune bazele unei firme producatoare de costume de baie si ulterior, imbracaminte. Primul magazin de retail este inaugurat in 1990 in Grecia, oferind imbracaminte practica, moderna si accesibila pentru intreaga familie. Valorile brandului se axeaza pe calitate, varietate si accesibilitate.


Sprider Stores a dezvoltat treptat o retea puternica de magazine in Grecia si a continuat sa se extinda in Sud Estul Europei, numarand 65 magazine pana in prezent, dintre care 14 in Romania. Dupa intrarea sa pe piata romaneasca in 2005, Sprider Stores a mai dezvoltat retele de magazine in Bulgaria, Cipru si Fosta Republica Yugoslava Macedona, devenind astfel un brand regional.


Plecand de la tendintele de moda la nivel international, designerii lantului de magazine regional Sprider Stores creaza in fiecare sezon tinute practice si in acelasi timp chic, oricare ar fi stilul tau: trendy, elegant, casual sau sport. La nivel de colectii, accentul este pus pe acele lucruri care nu se demodeaza niciodata, pe autenticitate si simplitate.


Sprider Stores detine 14 magazine in Bucuresti, Cluj, Timisoara, Buzau, Pitesti, Bacau, Iasi, Suceava, Oragea, Arad si Targu Mures. In magazinele Sprider gasesti imbracaminte, incaltaminte si accesorii pentru femei, barbati si copii de toate varstele, la preturi accesibile. Web: www.spriderstores.ro / Twitter: @spriderstores

Etichete pentru Sprider Stores: bluze spriderpantalonipantaloni spriderpantaloni lungiimprimeuimbracamintebuzunarebrataricizmeimbracaminte barbatiimbracaminte femeigenti spriderhanoraceboleropulover cu imprimeucizme de varatendinte pantalonihanorac

Ce produse Sprider Stores te intereseaza?

Accesorii Sprider Stores

Bijuterii Sprider Stores

Fuste Sprider Stores

Genti Sprider Stores

Incaltaminte Sprider Stores

Ingrijirea corpului Sprider Stores

Jachete, veste si sacouri Sprider Stores

Lenjerie intima Sprider Stores

Paltoane Sprider Stores

Pantaloni Sprider Stores

Pulovere, bluze si camasi Sprider Stores

Rochii Sprider Stores

Cele mai populare produse Sprider Stores

Sprider Stores - Pagina 1 din 4

Pagina 1234 >> 
 
Inchide Setari
 
 
 
Off