Diesel

Popularitate (3/5 din 7 voturi):
Placut Placut Placut Placut Placut
Diesel

Diesel este o companie italiana de design vestimentar. Este recunoscut pentru hainele luxoase, pret-a-porter ce se adreseaza in general unui public tanar.


Compania a fost fondata de catre Renzo Rosso in 1978. Ani definitorii pentru Diesel includ 1985, 1988 angajarea lui Wilbert Das, proaspat absolvent al facultatii de design si fostul sef de design si director de creatie, 1991 (A(R)nceputul strategiei de marketing internaC>ional) si 1996 (deschiderea primului magazin Diesel in New York pe Lexington Avenue) . Renzo spus ca au A(R)nvatat de marketing din SUA, creativitate din Italia si sisteme din Germania.


De peste 20 de ani toate colectiile Diesel, inclusiv produsele licentiate, au fost facute in directia creativa a lui Wilbert Das. In prezent, liniile principale sunt Diesel, linia principala, si Diesel Black Gold, o noua colectie lansata in 2007 in segmentul casual-lux. Colectia dedicata copiilor se numeste Kid Diesel. Diesel ofera, de asemenea, colectii de incaltaminte, intime (lenjerie de corp), C(TM)i genti. Colectiile licentiate Diesel sunt ochelari (realizate cu Marcolin), bijuterii si ceasuri (fosili), precum si parfumuri (L'OrA(C)al).

Etichete pentru Diesel: jeanshaineceasportofelebluze coloraterochii jeansrochii jeanspreturi miciceasuri sport

Ce produse Diesel te intereseaza?

Accesorii Diesel

Barbati Diesel

Bijuterii Diesel

Fuste Diesel

Incaltaminte Diesel

Jachete, veste si sacouri Diesel

Pantaloni Diesel

Parfumuri Diesel

Produse pentru barbati Diesel

Pulovere, bluze si camasi Diesel

Rochii Diesel

Cele mai populare produse Diesel

Diesel - Pagina 1 din 12

 
Inchide Setari
 
 
 
Off