Dolce & Gabbana

Popularitate (5/5 din 1 vot):
Placut Placut Placut Placut Placut
Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana este renumita pentru produsele de lux influentate de designeri si este mult mai formala si "atemporal", ca raspuns la tendintele pe termen lung, precum C(TM)i modificarile sezoniere. Vand, de asemenea, ochelari de soare si ochelari de corectie, portofele si ceasuri. In aprilie 2009 a lansat gama de make-up, prezentat la Selfridges, din Londra de Scarlett Johansson.


Dolce & Gabbana este o casa de moda din Italia, recunoscuta pentru produsele sale de lux. Compania a fost fondata de designerii italieni Domenico Dolce si Stefano Gabbana in Milano, Italia. In 2005 cifra lor de afaceri era de 597 milioane a,?. Domenico Dolce s-a nascut pe 13 septembrie 1958 in Polizzi Generosa, Sicilia. Stefano Gabbana s-a nascut pe 14 noiembrie 1962 in Venetia, dar alte surse spun ca ar fi Milano.


Cei doi s-au A(R)ntalnit in Milano unde lucrau pentru aceiasi casa de moda. In 1982 cei doi au deschis un birou de consultanta pentru design. In timp a crescut si a devenit aEURzDolce & GabbanaaEURt. Si-au prezentat prima colectie pentru femei in 1985 in Milano, iar un an mai tarziu si-au deschis primul magazin.


Doi ani mai tarziu au lansat linia lor de tricouri, iar in 1989 au inceput proiectarea de lenjerie intima si costume de inot (Domenico). Dolce & Gabbana au inceput sa exporte produsele lor in Japonia si in alte tari cum ar fi SUA, unde au facut propriile showroom-uri in 1990. In acelasi an au prezenta colectia pentru barbati, iar primul parfum Dolce & Gabbana l-au lansat in 1992.

Etichete pentru Dolce & Gabbana: parfumhaineD&Grochii domnisoare de onoarehanorac griScarlett JohanssonValentinoluxochelari de soareochelari de soareiubire

Ce produse Dolce & Gabbana te intereseaza?

Barbati Dolce & Gabbana

Fuste Dolce & Gabbana

Genti Dolce & Gabbana

Pantaloni Dolce & Gabbana

Parfumuri Dolce & Gabbana

Produse pentru barbati Dolce & Gabbana

Rochii Dolce & Gabbana

Cele mai populare produse Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana - Pagina 1 din 9

 
Inchide Setari
 
 
 
Off