Ce bijuterii purtam la nuntile verii?

  • 30.07.15
  • 5267
Comunicat de presa 

Ne aflam in plin sezon al nuntilor! Daca locul in care vor avea loc ceremonia si petrecerea au fost alese cu mult timp inainte, iar viitoarea mireasa a depus un efort sustinut in alegerea rochiei potrivite, pantofilor sau verighetelor, din pacate bijuteriile sunt intotdeauna alese in ultimul moment. Cu toate acestea, ele sunt foarte importante in desavarsirea tinutei de nunta.

Bijuteriile ar trebui alese imediat dupa ce ati ales rochia. Este important sa probezi mai multe piese pentru a vedea cum rezoneaza acestea cu nuanta parului si a pielii. La final, s-ar putea sa alegi un accesoriu, la care nici nu te gandisei initial.

Ce bijuterii purtam la nuntile verii?

Depinde numai de tine, daca optezi pentru bijuterii mici si delicate sau dimpotriva, catre piese masive si impresionante. Majoritatea mireselor aleg tiare, asa ca o pereche de cercei candelabru ar fi prea mult. In acest caz, opteaza pentru cercei mici cu surub cu o singura piatra feminina si delicata. Daca rochia este foarte simpla, alege cercei lungi si extravaganti sau un colier opulent si o bratara.

Ce bijuterii purtam la nuntile verii?

Una dintre superstitiile care au creat istorie in randul mireselor este ca perlele aduc lacrimi, in acest caz ai intotdeauna la dispozitie cristalele de Bohemia. Sunt elegante, accesibile si foarte chic. Situat la primul etaj, al Baneasa Shopping City, brand-ul Preciosa Romania iti pune la dispozitie o selectie atragatoare de bijuterii cu GENUINE CZECH CRYSTAL™.

Ce bijuterii purtam la nuntile verii?
Colierele Amour, Charmant, Icy Splendour, Peony, Subtle Beauty, Petty Butterfly, Romantic Beads sunt ideale pentru mirese care aleg rochii mai putin incarcate si mai moderne. Cerceii Addy, Butterfly. Moment Magique si Subtle Beauty se potrivesc unor coafuri sofisticate, in timp ce Luxe, Peony si Petty Butterfly si Petty Ring aduc acea nota de extravaganta pe care orice mireasa o cauta.

Intotdeauna ai grija ca bijuteria aleasa sa nu “eclipseze” rochia, ci sa o completeze si sa-i accentueze frumusetea. Nu uita ca “mai putin inseamna mai mult”, asa ca alege asa ca poarta accesorii care sa arate impreuna ca un “tot unitar” si nu ca piese disparate sau imprumutate.