Ceasurile TW Steel – aparitia revolutionara a anului 2008

  • 24.04.08
  • 974

TW Steel debuteaza si in Romania! Doamnelor, domnilor, aceste ceasuri va sunt destinate. Si le puteti recunoaste de departe. Pentru ca au un format unic. Robust. Viguros. Dar mai ales un look original. In ton cu trendurile anului 2008.


La TW Steel, marimea face diferenta. Sunt ceasuri facute sa impresioneze, cu un diametru care porneste de la 45 de milimetri si ajunge la 50. Un detaliu care conteaza si care le desemneaza drept unele dintre cele mai mari ceasuri din lume. La propriu. Si la figurat.


Numele TW Steel este sinonim cu “Ceasul de Otel”. Iar asta spune totul. Carcasele TW Steel sunt realizate din otel de cea mai buna calitate, exceptional finisate. Si asta nu e tot. Exista si exemplare suflate cu aur.
TW Steel se impune si prin coroana-capac in « Stil Canteen ». Mai exact? Coroana capac se fixeaza de caracasa ceasului printr-un carlig de otel si ii ofera protectie si rezistenta marita la apa. Accesoriul este o inventie americana, care te duce inapoi in timp, in perioada celui de-al II-lea razboi mondial. Pentru ca TW Steel trebuie sa fie puternic. Spectaculos.


Canteen, Grandeur si Goliath – 3 nume impunatoare. Si 3 colectii pe masura. Ele aduc la rampa un numar mare de cronografe, ceea ce evidentiaza unul dintre beneficiile ceasurilor de mari dimensiuni: registrele se vad foarte clar.


Prezent in 21 de tari, TW Steel este de acum si in Romania. In Bucuresti, la Mall Vitan (magazinul Lazarro), in Plaza Romania ( Famous Brands), la City Mall ( insula GMT Greenwatch), in Iasi (Complexul Felicia), in Bacau si Tg Mures (magazinele GMT Greenwatch).


Dimensiunile mari TW Steel sunt mai mult decat o tendinta. Ele reprezinta o parte esentiala a identitatii. Identitatea TW Steel.