20 de piese pentru o vara perfecta

Popularitate (0/5 din 0 voturi):
Placut Placut Placut Placut Placut
20 de piese pentru o vara perfecta

Ne-am bucurat de cele 10 zile de primavara adevarata. Acum, e doar un drum uneori racoros, uneori umed, uneori calduros pana la VARA 2015. Si, vor fi cateva luni calduroase de suportat. Dar nu ne plangem, nu ne plangem deloc. Iesirile la terase sunt permise in orice zi dupa munca, plajele se populeaza in weekenduri, la fel ca si parcurile. Escapadele in afara orasului sunt programate cu prietenii, picnicurile cu familia.

Fiecare dintre activitatile noastre varatice presupune cate o tinuta diferita in dulap - dar nu uitam cat de toride pot fi lunile iulie si august. Dulapul de vara trebuie sa maximizeze versatilitatea si sa minimeze disconfortul. Cum realizam acest echilibru? Purtam haine cat mai lejere, usor de adaptat conditiilor meteo, dar si activitatilor pe care le intreprindem. Ne ferim de haine prea mulate, haine care ne fac corpul sa transpire. Am selectat 20 de piese pentru orice iesire la cocktail, orice plecare la mare sau la piscina, orice calatorie spontana. In cazul in care se intampla ceva spectaculos, asigura-te ca ai sifonierul pregatit pentru cea mai tare vara. Fa-o de poveste cu aceste piese esentiale!

Sursa foto Shutterstock tendinte varaMarci prezentate in colectia 20 de piese pentru o vara perfecta: Ama Fashion, Dasha, Maxine, Nissa

Etichete pentru 20 de piese pentru o vara perfecta: tendinte vara 2015tendinte vara

 
Inchide Setari
 
 
 
Off