De 1 Mai, petrece CAPITALIST!

  • 29.04.10
  • 566

 Daca anul asta criza te tine in casa de 1 Mai, avem noi grija de tine! Targul ILoveHandmade isi redeschide portile si te asteapta cu voie buna si culoare, chiar in centrul Bucurestiului.

Astfel, Sambata si Duminica, 1-2 Mai, intre orele 10.00-19.00, esti asteptat in curtea Muzeului Municipiului Bucuresti (Palatul Sutu), vis-a-vis de Universitate si TNB, pentru a-ti da gata “fluturasul de salariu”.

Te vor astepta numerosi artizani si tineri artisti, toti pregatiti de sarbatoare si bucurosi sa te intampine cu produsele lor lucrate manual. Printre standurile lor, vei gasi cercei si margele lucrate din lut, lemn sau pasta fimo, accesorii din matase si tul, brose fantezie, gentute, rame foto accesorizate, dar si articole de imbracaminte.

Intrarea este gratuita pentru vizitatori, asa ca nu ai scuze sa stai in casa!

Asadar, daca vrei sa petreci intr-un mod cat mai original ziua de 1 Mai, daca ai chef de shopping sau daca pur si simplu vrei sa te accesorizezi pentru vara, te asteptam pe 1-2 Mai, in curtea Muzeului Municipiului Bucuresti.

Mai multe informatii sunt disponibile pe http://ilovehandmade.ro/targul-ilovehandmade/

Despre ILoveHandmade.ro

ILoveHandmade.ro este locul de intalnire al iubitorilor de handmade din Romania. Pe site puteti gasi tutoriale despre cum se creeaza produsele handmade (cu articole scrise chiar de catre artizani), despre evenimentele de profil dar si informatii despre diversi creatori.
Pentru detalii aditionale, puteti contacta organizatorii la adresa: contact@ilovehandmade.ro