Crema hidratanta matifianta

Popularitate (2/5 din 57 voturi):
Placut Placut Placut Placut Placut
Informatii despre produse, branduri, magazine, colectii, tinute si noutati crema hidratanta matifianta pe Envy
GARNIER PURE SHIANE CONTROL CREMA HIDRATANTA MATIFIANTA

GARNIER PURE SHIANE CONTROL CREMA HIDRATANTA MATIFIANTA

2014-09-15

Chiar si tenul gras, care este predispus la probleme trebuie pastrat hidratat. Garnier a dezvoltat o formula unica, folosind igrediente atent selectionate, naturale: lut alb si zinc pentru a matifia pielea Categoria Creme de fata - Ingrijirea tenului. Brandul Garnier. Mai multe despre GARNIER PURE SHIANE CONTROL CREMA HIDRATANTA MATIFIANTA »

Crema hidratanta matifianta aloe vera 50ml Farmec

Crema hidratanta matifianta aloe vera 50ml Farmec

2014-09-15

Indicatii:Crema cu structura speciala de gel matifiaza zona T a fetei (barbie nas frunte) eliminand aspectul gras si hidrateaza zonele uscate ale tenului. Actiune.Principiile active ale acestei creme sunt Categoria Creme contur ochi - Ingrijirea tenului. Brandul GEROCOSSEN. Mai multe despre Crema hidratanta matifianta aloe vera 50ml Farmec »

Beneficiile fructelor asupra frumusetii, in noua gama  Gerovital Happiness

Beneficiile fructelor asupra frumusetii, in noua gama Gerovital Happiness

2015-02-24

 Comunicat de presa Natura a avut intotdeauna grija sa ne ofere cele mai bune ingrediente pentru a ne mentine sanatosi si frumosi. Tocmai de aceea, Farmec lanseaza o noua gama de produse cosmetice Mai multe despre Beneficiile fructelor asupra frumusetii, in noua gama Gerovital Happiness »

Crema pentru Ten Mixt/ Gras

Crema pentru Ten Mixt/ Gras

Popularitate (4/5 din 57 voturi): Placut Placut Placut Placut Placut
2007-03-27

NIVEA VISAGE Crema Hidratanta Matifianta de Zi pentru Ten Mixt/ Gras regleaza echilibrul de sebum al pielii conferind tenului un aspect proaspat si mat. Sferele de Matifiere si... Categoria Creme de fata - Ingrijirea tenului. Brandul Nivea.

Galbenelele, Arganul si Aloe Vera - vedetele noii game Farmec Natural

Galbenelele, Arganul si Aloe Vera - vedetele noii game Farmec Natural

2013-01-31

Comunicat de presa Inca din cele mai vechi timpuri, femeile s-au bucurat de generozitatea naturii, care a avut intotdeauna grija de frumusetea lor. Produsele bogate in...