Creme piele uscata

Popularitate (0/5 din 0 voturi):
Placut Placut Placut Placut Placut
Informatii despre produse, branduri, magazine, colectii, tinute si noutati creme piele uscata pe Envy
Cele mai bune creme pentru piele uscata

Cele mai bune creme pentru piele uscata

2014-12-29

 Fapt: departamentul de ingrijire a pielii are nevoie de upgrade pe masura ce temperaturile scad. Cremele hidratante si serurile pe care le folosesti vara, nu sunt la fel de eficiente pe timp de iarna, nu iti ofera protectia necesara. Prima reactie a pielii va fi sa se deshidrateze, sa se.... Brandul NoniCare. Mai multe despre Cele mai bune creme pentru piele uscata »

7 solutii pentru pielea uscata

7 solutii pentru pielea uscata

2014-10-17

 Alimentatia, hainele din fibre dure, oboseala pot avea efecte negative asupra pielii tale. Alimentatia gresita poate duce la deshidratare. Unele produse cosmetice, cum ar fi sapunurile dure, afecteaza vizibil pielea. Atunci cand pielea incepe sa aiba un aspect neplacut, ia atitutine..... Brandul Natura Siberica. Mai multe despre 7 solutii pentru pielea uscata »

Cum repari pielea uscata

Cum repari pielea uscata

2015-01-08

  Fapt: departamentul de ingrijire a pielii are nevoie de upgrade pe masura ce temperaturile scad. Cremele hidratante si serurile pe care le folosesti vara, nu sunt la fel de eficiente pe timp de iarna, nu iti ofera protectia necesara. Prima reactie a pielii va fi sa se deshidrateze, sa se.... Brandul 24shop.ro. Mai multe despre Cum repari pielea uscata »