Parfumuri proaspete

Popularitate (1/5 din 46 voturi):
Placut Placut Placut Placut Placut
Informatii despre produse, branduri, magazine, colectii, tinute si noutati parfumuri proaspete pe Envy
5 parfumuri cu miros de vara

5 parfumuri cu miros de vara

Popularitate (4/5 din 3 voturi): Placut Placut Placut Placut Placut
2012-08-01

Vara este anotimpul florilor, al miresmelor, al bucuriei. Iar cea mai mare bucurie pentru o femei este alegerea unui nou parfum. Vara, alege parfumuri cat mai fresh, discrete, cu arome florale, citrice sau acvatice. Iata propunerile noastre: 5 parfumuri de vara, proaspete, discrete si revigorante!. Brandul FashionUp. Mai multe despre 5 parfumuri cu miros de vara »

ABSOLUE POUR LE MATIN

ABSOLUE POUR LE MATIN

2010-12-08

Acelasi spirit ca si pentru Pour le Matin Cologne, reinterpretat intr-o Apa de parfum. Cu note proaspete de bergamota, lamaie de Sicilia, cimbru, lavanda si o concentratie mare de uleiuri esentiale pure, Categoria Ape de toaleta - Parfumuri. Brandul Maison Francisc Kurkdjian. Mai multe despre ABSOLUE POUR LE MATIN »

Parfum BEYONC? PULSE

Parfum BEYONC? PULSE

Popularitate (1/5 din 1 vot): Placut Placut Placut Placut Placut
2012-01-25

Reflectand energia incredibila si feminitatea plina de forta ale lui Beyoncé, notele proaspete din Beyoncé Pulse se intrepatrund pentru a crea o aroma unica, citric-florala, dominata de floarea Categoria Ape de parfum - Parfumuri. Brandul COTY. Mai multe despre Parfum BEYONC? PULSE »

COLOGNE POUR LE MATIN

COLOGNE POUR LE MATIN

2010-12-08

Arome proaspete pentru trezirea de dimineata sau dupa un somn odihnitor de dupa-amiaza. Un parfum care te transpune intr-un camp cu iarba proaspata, pe care calci cu picioarele... Categoria Ape de toaleta - Parfumuri. Brandul Maison Francisc Kurkdjian.

Parfum Maison Francis Kurkdjian

Parfum Maison Francis Kurkdjian

2011-05-20

Notele proaspete de bergamota, lamaie de Sicilia, cimbru si lavanda se contopesc cu cele lemnoase de ambra si violeta, pentru a obtine un parfum vibrant si revigorant.... Categoria Parfumuri - Produse pentru barbati. Brandul Maison Francisc Kurkdjian.

CALVIN KLEIN Euphoria Blossom

CALVIN KLEIN Euphoria Blossom

2010-03-26

Euphoria Blossom sau subtilitatea florilor proaspete si luxuriante care trezesc simturile. Pur. Modern. Luminos...si foarte feminin. Euphoria Blossom este o interpretare... Categoria Ape de parfum - Parfumuri. Brandul Charm.

Parfum Molecule 03

Parfum Molecule 03

2011-07-25

Molecule 03 se deschide cu note de top stralucitoare, proaspete, ce se pierd elegant in note lemnoase. Aromele exotice de Iarba de India si Ylang-Ylang confera seductie si... Categoria Parfumuri - Produse pentru barbati. Brandul Escentric Molecules.

Valentino Rock'n Rose

Valentino Rock'n Rose

Popularitate (5/5 din 42 voturi): Placut Placut Placut Placut Placut
2009-02-09

Acesta este parfumul unei printese rock, a femeii tinere, irezistibil de eleganta si provocatoare, asa cum a spus Valentino Garavani depre acest parfum. Valentino a imbracat... Categoria Ape de parfum - Parfumuri. Brandul ParfuMANIA.

Maison Francisc Kurkdjian

Maison Francisc Kurkdjian

2010-12-07

Desi nu s-a nascut in Grasse, Franta, la varsta de doar 15 ani, Francisc Kurkdjian si-a descoperit pasiunea pentru parfumerie. La numai 25 de ani a realizat primul parfum pentru...