Doina din Republica Moldova, noua revelatie in fashion blogging!

  • 03.11.11
  • 3667

Dupa ce o pustoaica atipica si un pic zapacita, Tavi Gevinson, facea furori in lumea blogurilor de moda in urma cu patru ani, cand avea doar 11 ani, astazi se intampla un nou fenomen cel putin la fel de interesant. El se numeste Doina Ciobanu. Acest fenomen vine din Republica Moldova si trebuie sa gasim cu totul si cu totul alte cuvinte pentru a-l descrie.Adolescenta americana Tavi Gevinson, devenita celebra dupa ce a inceput blogul Style Rookie.Sa o cunoastem pe Doina!


Nu, aici nu mai este vorba despre artistic si nonconformism, despre curaj si asumarea unei identitati creative, ci despre o personalitate bine conturata pentru o tanara; este vorba despre stil, eleganta, glamour si lux. Ciudat cum in timpuri de recesinue ne intoarcem privirea catre tot ceea ce inseamna lux, inclusiv luxul afisat de catre blogurile de moda, fiindca Doina nu este singura fata cu talent in stilistica de moda care face cariera, prin intermediul unor tinute pretioase. Poate ca Cherry Blossom Girl ar fi cel mai bun alt exemplu in aceasta zona.
Doina Ciobanu

O urmaresc de ceva timp pe Doina, aceasta pustoaica simpatica, de 17 ani, foarte frumusica si cu foarte mult stil si atitudine vestimentara. Doina face valva printr-un cu totul si cu totul alt talent decat cel al lui Tavi Gevinson, unde vorbeam despre creativitate debordanta, sau al altor staruri din lumea bloggerilor de moda. Doina are o eleganta si un stil desavarsit, cum greu poate fi exprimat la varsta asta atata de tanara.  Ea este autoarea primului blog de moda din Republica Moldova - The Golden Dimonds.


Doina Ciobanu din Republica Moldova a fost remarcata pana si de “The Sartorialist” sau Scott Schuman, stilistul care da tonul in lumea oamenilor care iubesc moda.


Daca citesc despre aspiratiile acestei fete, nu ar trebui sa ma mire nimic in legatura cu succesul ei: visul cel mai mare  al Doinei este “sa dezvolte Industria de Fashion din Republica Moldova” si… “sa devina politician”. Privind blogurile de moda ale tinerelor cu multi bani care se afiseaza in tot felul de tinute glam, e adevarat, in acelasi timp creative si cu simt stilistic, ramai totusi cu ceva indiferenta in fata exacerbarii unui ego mandru.

Dar cand afli ca o fata de 17 ani vrea sa devina politician… ca vrea sa se implice in viata tarisoarei sale pe care o iubeste din toata inima, nu prea poti sa ramai pasiv. Da, Doina merita toata atentia care ii este acordata! Doina merita sa fie apreciata si sa puna numele Republicii Moldova pe harta modei. In stilul ei! :)

Doina Ciobanu si-a facut repede loc in aceasta zona si a devenit din ce in ce mai vizibila, datorita unui stil feminin, scump si gingas in acelasi timp. Blogul ei exista de doar un an si un pic. Si-a castigat  foarte repede notorietatea si popularitatea printre pasionatii de moda si in acelasi timp, in randul presei de specialitate.

Tanara din Republica Moldova a aparut in recenzille de moda ale unor publicatii renumite Fashionising.com, Cosmopolitan Fashion Rusia, Vogue Mexico, Vogue Paris, Vogue Korea si lista poate continua… La show-ul Burbbery din cadrul London Fashion Week a participat in calitate de invitata.
 Mai apoi, dupa participarea ei la Fashion week-ul din aceasta toamna la Paris, imaginea Doinei a aparut in cele mai importante publicatii de gen: The Sartorialist, New York Fashion, Glamour.com, L’Officiel, etc.

Asteptam cu nerabdare sa vedem ce surprize poate sa ne mai ofere aceasta fata de doar 17 ani, dintr-o tarisoara devenita brusc, datorita ei... atat de COOL!

Felicitari, Doina Ciobanu!Urmariti si pagina Doinei pe site-ul Lookbook.nu
de Jullie S.