Fabrica de HANDMADE Breslo

  • 10.06.10
  • 539

 Duminica 13 iunie, incepand cu ora 12, in clubul fabrica (Str. 11 Iunie nr. 50) se redeschid portile Fabricii de HANDMADE Breslo, pentru editia cu numarul 4.

Spatiul generos al terasei clubului Fabrica va gazdui cel mai important eveniment al Comunitatii artizanilor Handmade din Romania, timp de 8 ore. Tineri artisti dar si nume deja consacrate in domeniul Handmade isi vor expune spre vanzare noile colectii. Mai mult decat un simplu targ Handmade, Fabrica de Handmade Breslo le ofera vizitatorilor posibilitatea de a interactiona direct cu expozantii prin intermediul workshop-urilor organizate pe tot parcursul evenimentului.

"Coltul artistului" este un loc special amenajat in care 8 artizani vor prezenta in fiecare ora diferite tehnici personale de manufacturare a produselor. Cei mai curiosi si indrazneti vizitatori vor putea participa si, sub atenta indrumare a artistului, vor fabrica singuri diverse
produse.

Nu va lipsi nici "Maratonul de pictura", care va avea loc toata ziua pe cele 3 mega panouri de pictura instalate in exterior.
Va asteptam in Fabrica de HANDMADE Breslo, intr-o atmosfera calda si relaxata, intretinuta de muzica si voie buna, cu prajituri si cadouri la intrare pentru toti participantii la eveniment.

Mai multe informatii precum si programul complet al evenimentului exista pe www.fabricadehandmade.breslo.ro