Feel the Spa Universe!

  • 10.10.07
  • 642

Eden Spa si partenerii lanseaza programul ”Feel the Spa Universe! - Touch, Sight, Smell, Hear, Taste”, dedicat promovarii conceptului de stil de viaÈ›a spa: sanatate, relaxare, ambient natural.

Scopul programului este de a face cunoscute toate conceptele acestui univers atat de senzorial: SPA HEALTH & BEAUTY (parteneri: Rene Furterer, Pevonia Botanica, L΄Occitane en Povence, Boots, Sensiblu, Curtea Veche, Elle, Men΄s Health), SPA DESIGN (parteneri: Mobexepert, Fabryo, Madira Design, Electrolux, Delta Design, Wellnex, La Vie en Rose, Elle Decoration), SPA NUTRITION & CUISINE (parteneri: Lipton, Evian, Mc.Moni΄s), SPA MUSIC (partener: A&A Records).

”Dupa doi ani de activitate”- povesteste Liliana Paraipan, General Manager, Eden SPA-”ne-am spus ca a sosit momentul sa trecem intr-o alta etapa. Daca in 2005, Eden Spa era primul centru care introducea conceptul de day spa in Bucuresti, de terapii de relaxare si antistress, acum am vrut sa iniÈ›iem o campanie de educare pentru adoptarea unui stil de viaÈ›a spa. Dupa ce mii de oameni ne-au trecut pragul am inÈ›eles ca cea mai mare parte din starea de bine experimentata la Eden Spa se risipeste daca principiile spa nu sunt urmate atat acasa, cat si la birou. In acesti ani de activitate, am vazut cat de mult pot stresul si ritmul de viaÈ›a haotic dezechilibra trupul si spiritul. Ne-am spus atunci ca le suntem datori, clienÈ›ilor nostri si comunitaÈ›ii, sa impartasim conceptele spa prin programul ”Feel the Spa Universe! - Touch, Sight, Smell, Hear, Taste”.

Curentul spa in complexitatea sa a fost iniÈ›iat de nenumaratele tipuri de centre spa din lume: spa-uri termale, hotel spa, spa-uri medicale, day spa-uri etc, toate impartasind acelaÅŸi scop: inducerea unei stari de bine, transformatoare. Conform International SPA Association (ISPA), experienÈ›a spa se poate defini drept: “clipa noastra de relaxare, reflecÈ›ie, revitalizare ÅŸi sanatate.

”Mancam alimente nesanatoase, in cantitati prea mari, fumam, dormim prea putin, iar stresul a devenit omniprezent, fiind un reziduu al lumii in care traim, de aceea credem ca orice oportunitate de depaÅŸire a acestei tensiuni trebuie exploatata –  iar spa-ul este un concept la indemana care trebuie sa devina parte integranta a unui stil de viata sanatos. Prin programul Feel The Spa Experience, vrem sa ne aducem cu toÈ›ii aminte ca trebuie sa avem grija de noi, ca trebuie sa ne construim obiceiuri ÅŸi ritualuri pe care sa le continuam in fiecare zi ÅŸi care sa devina parte a stilului nostru de viata sanatos, spa”, Oana Ioan, Marketing & PR Manager, Eden Spa.