Bratara POPPY - placata cu argint Giulia

Popularitate (5/5 din 2 voturi):
Placut Placut Placut Placut Placut
Voteaza acest produs:

Bratara POPPY - placata cu argint Giulia

95 lei

Bratara POPPY este o bijuterie inspirata de natura, reprezentand o floare de mac supradimensionata, care acopera in intregime incheietura mainii. Bratara este confectionata din sarma placata cu argint, fulgi de coral rosu si onix negru. Are un design jucaus, putandu-se purta la o rochita vesela de vara.

Bratara este reglabila.

EFECTE ASUPRA PURTATORULUI:

CORALUL

Coralul este o piatra provenita din scheletul coloniilor de corali de pe fundul marilor calde. Este de natura organica, la fel ca perla sau chihlimbarul. In vechime coralul era considerat purtator de puteri talismanice, chiar fara adaugarea inscripitiilor sau semnelor simbolice caracteristice talismanelor. Era folosit pentru vraji impotriva focului si naufragiului.

Coralul mareste imaginatia, capacitatea de comunicare, creativitatea, judecata, respectul de sine, concentrarea, comunicativitatea, judecata clara, curajul. Reduce sentimentul de frustrare si resentimentele. Protejeaza impotriva accidentelor si jafurilor.

Coralul este benefic pentru sistemul muscular, circulator, cardiac, reproducator, pentru buna functionare a glandei tiroide, pentru metabolism, maduva spinarii, oase, tesuturi, splina, inima, vase de sange, timus, bila. Se spune ca este benefic in caz de infertilitate, leucemie, constipatie, eczeme, insomnie, astm, indigestie, lipsa poftei de mancare, obezitate, colici, stare de voma, anemie, varice, hemoragie, artrita, febra, tulburari sexuale. A se evita de catre hipertensivi!

CORALUL ROSU stimuleaza creativitatea, pasiunea, iubirea, optimismul, intelepciunea, entuziasmul.

ONIXUL
Este o piatra a sigurantei si securitatii. Se spune ca protejeaza impotriva dusmanilor si adversitatii, impotriva energiilor negative de orice fel, impotriva magiei negre si blestemelor. Stimuleaza manifestarea personalitatii, autocontrolul, intuitia, autodisciplina, inspiratia, detasarea, concentrarea, increderea, norocul, abilitatile in afaceri, spiritul de conducere, succesul in casnicie, popularitatea. Onixul negru reduce stresul, apatia, blocajele, frustrarile, gandurile negative si teama de necunoscut, energiile negative din mediul inconjurator, tristetea, durerea, emotiile negative. Ajuta la descoperirea posibilitatilor intr-o situatie dificila si la incheierea relatiilor nefericite.

ONIXUL NEGRU este benefic pentru maduva oaselor, unghii, piele, dinti, par, ochi, muschi, asimilarea vitaminei E şi B, inima, rinichi, nervi, capilare, pancreas. Ajuta la oxigenarea plamanilor.

mai multe detalii »

Breslo pe envy.ro

Produs din categoria Bratari / Bijuterii

Etichete pentru Bratara POPPY - placata cu argint Giulia: MAC

Te-ar mai putea interesa si:

Tinute care includ produsul "Bratara POPPY - placata cu argint Giulia"


Comentarii la produsul "Bratara POPPY - placata cu argint Giulia"