Pictorial ENVY.RO: E vara IEI!

  • 27.06.13
  • 3183
E vara IEI, e vara Sanzienelor!

Sanzienele sunt zanele magice din cultura romanilor. In fiecare an, in ziua de 24 iunie este o zi a misterului. Este ziua cand Sanzienele ne imbie cu vrajile lor, amintindu-ne de natura si de iubire. Este de fapt o sarbatoare a feminitatii romanesti. Anul acesta, parca mai mult decat oricand, simtim energia magica a acestei zile, pentru ca Ziua Sanzienelor a devenit si ZIUA Universala a IEI.

Astazi, femeile poarta ia lor, bluza aceasta vorbind despre tot ce este mai frumos in cultura noastra. IA purtata in prezent pare a fi un semn al trecutului ce isi face aparitia atat de senin in amalgamul contemporan… IA cusuta cu maiestrie de maini pricepute este de fapt un simbol al atingerii zanelor.

Pentru a celebra cel mai frumos obiect vestimentar – IA, sau bluza romaneasca, cum a denumit-o Matisse, am realizat un pictorial prin care va prezentam mai multe idei de styling. Si asa va veti transforma realmente, in SANZIENE CONTEMPORANE! A venit timpul pentru IA romaneasca. Ea ii inspira pe marii designeri, ea se vede peste tot pe strazile Bucurestiului, pe strazile Europei, pe cele mai cunoscute site-uri de moda.

Sustinem mandria de purta ia cu bun-gust.

Pictorial ENVY.RO:  E vara IEI!


Foto: Gina Sandulescu
Concept: Diana Chitu
Fashion Editor: Iulia Sima
Fashion Styling: Iulia Sima, Diana Chitu
Makeup & Hairstyling: Amelia Ciurica
Model: Catalina Balalau

Accesorii:
Creative Arts, Tocco di Jully, Prototip Studio, H&M
Vestimentatie:
garderoba proprie, H&M
Decor: Rawdia


VEZI GALERIA FOTO CU PICTORIALUL