(P)REDUCETI CELULITA SI VOLUMELE IN EXCES

  • 30.06.10
  • 714

Slabe sau mai plinute, toate femeile au celulita. Pentru ca mai mult decat a fi un dusman al siluetei, aceasta face parte din natura feminina si este barometrul fidel al unui stil de viata haotic si al unei alimentatii dezechilibrate.

In Europa, 2 din 3 femei stiu acest lucru si fac eforturi pentru a manca sanatos si echilibrat. Cu toate acestea, ele au observat ca nu e suficient sa ai grija ce mananci pentru a obtine o silueta armonioasa. si pentru a scapa de kilogramele in plus depuse in anumite zone ale corpului, precum soldurile, coapsele, fesele si abdomenul. De ce? Deoarece la femei, aceste zone sunt programate genetic sa nu destocheze grasimea, chiar pe perioadele de restrictie calorica. Cunoscand acest lucru, specialistii Vichy au cautat raspunsuri chiar in natura corpului feminin.

 

INOVATIE 2010

Vichy creeaza Celludestock, acceleratorul de slabire ce asociaza doua ingrediente active capabile sa declanseze destocarea grasiminlor si sa reduca aspectul de “coaja de portocala” in zonele rezistente la diete.

Lipocidine™ este activatorul lipolitic care stimuleaza sinteza unei proteine ce declanseaza destocarea lipidelor in perioada dietelor.

Cafeina pura un ingredient activ de referinta, este folosita la o concentratia optima de 5%. Aceasta este recunoscuta pentru capacitatea ei de a inhiba o enzima ce in mod normal franeaza lipoliza.

Rezultatul: silueta este redefinita iar celulita este vizibil netezita. 

 

VICHY RECOMANDA SOLUTIA

Vichy face un pas inainte in studierea solutiilor eficiente antianticelulita. Impreuna cu dr. Mihaela Bilic, nutritionist renumit si autoarea cartii “Traiesc, deci ma abtin”, Vichy iti propune o abordare diferita a problemei celulitei si a volumelor in exces: asocierea noului accelerator de slabire CelluDestock cu un stil de viata sanatos si nu doar o dieta drastica.

 

Ce inseamna stil de viata sanatos? O nutritie echilibrata, schimbarea obiceiurilor alimentare, invingerea sedentarismului si, nu in ultimul rand, o atitudine pozitiva si increzatoare. Pentru acestea si multe altele, asculta “Ghidul de nutritie” de la dr. Mihaela Bilic, un audiobook conceput si inregistrat special pentru Vichy, pe care il vei primi cadou impreuna cu crema CelluDestock.

REZULTATE:

7 zile pentru o piele vizibil mai neteda*

28 zile pentru volume vizibil reduse**

SECRETE ANTICELULITA

Redu la maxim consumul de alcool. Acesta este un catalizator excelent pentru transformarea caloriilor in grasime de depozit.

Lipsa de activitate fizica este fatala pentru ca favorizeaza irigarea proasta a tesuturilor si evacuarea defectuoasa a produselor toxice rezultate din metabolismul celular, favorizand aparitia celulitei.

Regula de aur anticelulita: Fara carbohidrati dupa ora 18:00 (Dupa ora 18:00 metabolismul incetineste, corpul nostru se pregateste de odihna si nu mai consuma glucoza).

 

Celulita... inamicul din umbra al tuturor femeilor. Lupta impotriva ei ne-a obosit si de multe ori ne-am declarat invinse. De ce de data asta va fi altfel? Pentru ca strategia va fi diferite: alimentatie corecta si echilibrata, masaj si crema potrivita, miscare si atitudine pozitiva. Este imposibil sa ne reziste. Haide, incearca si tu!

Dr. Mihaela Bilic

 

 

www.vichyconsult.ro/celludestock

*Aspectul celulitei la strangerea pielii, rezultat clinic, 49 de femei
** Test realizat pe 47 de femei