Salveaza vietile femeilor din jurul tau!

  • 06.05.08
  • 383

Femeile sunt delicate si in acelasi timp puternice, femeile sunt loiale dar si razbunatoare, femeile iubesc si urasc cu pasiune. Femeile sunt fiice, sotii, mame, surori, angajati model si isi indeplinesc toate indatoririle cu responsabilitate si pasiune.

Noi, femeile, suntem intotdeauna alaturi de familia sau prietenii nostri in cele mai grele momente si nu dam niciun pas inapoi in fata luptei. Cine are insa grija de noi? Cine ar trebui sa vorbeasca pentru noi, daca noi n-o facem?

Ti-a spus cineva, spre exemplu, ca descoperit si tratat la timp, cancerul de san are mari sanse sa fie tratat?

In Romania beneficiem de medicamente, tehnica medicala si personal specializat insa nu suntem suficient de informate si nu ne pasa suficient de mult de ceea ce ni se intampla. Nu suntem obisnuite sa avem grija de noi. Doar de ceilalti.

TinaR s-a alaturat luptei impotriva cancerului la san si a decis sa doneze un procent de 10% din vanzarile magazinului online www.TinaR.ro catre Fundatia Renasterea. Scopul lor este de a colecta suficienti bani prin care sa ofere cel putin 100 de consultatii si mamografii gratuite femeilor fara posibilitati materiale.

De asemenea, in perioada 21 Aprilie - 21 Mai, in coletele trimise catre clientele TinaR, in toate cabinele de proba din magazinele brandului si in pungile oferite la plecarea din magazin vor exista brosuri cu informatii despre cancerul la san si modul de depistare si prevenire al acestuia.

Implica-te si tu! Cumpara din magazinul online produse TinaR, poarta-le cu mandrie stiind ca o parte din banii tai ajuta o cauza nobila.

Spune-le prietenelor, mamei tale, surorilor sau fiicelor tale despre pericolele acestei boli, invata-le sa se examineze periodic si sa mearga frecvent la medic, transmite-le din informatiile pe care tu le detii.

Apeleaza gratuit Linia Roz la 08008 300 300 sau acceseaza site-ul www.fundatiarenasterea.ro pentru a afla diverse informatii despre cancerul de san sau despre activitatea Fundatiei
Renasterea si a Centrului de Diagnostic.

Salveaza vietile femeilor din jurul tau!