Sepala by Mihaela Glavan: top 10 pantofi si ghete

  • 22.04.08
  • 422

Am ales pentru tine 10 dintre cele mai nonconformiste creatii Mihaela Glavan.

Noua colectie de accesorii toamna-iarna 2008/2009: Bucharest CATWalk a fost prezentata in cadrul unui eveniment ce a avut loc sapatamana trecuta.

Bucharest Walk...Bucurestiul la pas... femeia descopera farmecul momentului, se redescopera pe sine si orasul in care traieste. Este mai inspirata. Regaseste frumusetea jocului. Se simte bine cu ea insasi. Isi asuma stilul, un stil urban, un stand-out. Este sigura pe ea, fara a resimti nevoia confirmarii celorlalti. Ea devine parte dintr-un proces de evolutie, iar pantoful ei, cel care ii insoteste drumul, este si cel care spune totul. Haina devine, de aceasta data, “accesoriul”.

Noul pantof Sepala capata, in viziunea Mihaelei Glavan, o noua tinuta. Dinamica formei lui pleaca de la reinterpretarea patinelor si se reconstruieste in jurul sistemelor de inchidere si a ideii de matlasare. Interventiile pe material creeaza efecte structurale surprinzatoare. Un plus de farmec si inedit este adus prin folosirea tricotului si a plasei.

Cromatica este lucrata pe registre, iar modelele sunt atat de elaborate incat pantoful este cheia intregii tinute. Astfel, importanta tinutei creste acum de sus in jos, explodand cu personalitate in prezenta uluitoare a unui pantof nu numai comod ci si sofisticat, perfect pentru o plimbare speciala in ritm urban.