Campanie caritabila: Copiii doneaza pentru copii

Campanie caritabila: Copiii doneaza pentru copii

De Ziua Internationala a copiilor, ECCO ii incurajeaza pe cei care trec pragul magazinelor sale sa doneze pantofii pe care copiii lor nu ii mai poarta, in cadrul campaniei caritabile „Copii pentru copii”. Peste 200 de copii aflati in grija asociatiei „Ana si Copiii” din Bucuresti se vor bucura de pantofii adusi in magazinele ECCO pana pe 10 iunie.

Oricine poate dona pantofii ramasi mici copiilor lor, in magazinele ECCO din Bucuresti, Iasi, Timisoara, Constanta si Cluj-Napoca, intre 18 mai si 10 iunie 2012. Ca o recompensa pentru gestul lor, ECCO ofera o reducere de 10% la cumpararea unei perechi de pantofi din noua colectie ECCO pentru copii. Pantofii donati in timpul campaniei vor fi apoi triati, igienizati si reconditionati.

Donatiile vor merge in final catre copiii aflati sub grija asociatia Ana si Copiii din Bucuresti, care deruleaza programe menite sa impiedice abandonul scolar si familial. Infiintata in urma cu 6 ani, asociatia se ocupa de 250 de copii provenind din familii numeroase, fara posibilitati financiare, din Bucuresti si din zonele limitrofe. Prin programele asociatiei, copiii primesc regulat rechizite, imbracaminte si o masa calda si sunt ajutati la lectii, in timp ce parintii lor sunt consiliati si ajutati sa isi gaseasca slujbe.

Mai multe informatii despre programele asociatiei Ana si Copiii se gasesc pe siteul www.anasicopiii.ro sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/anasicopiii.

„Pentru o familie cu multi copii si fara posibilitati materiale, cumpararea unei perechi de pantofi este un adevarat efort. Nu de putine ori, doi frati impart aceeasi pereche de pantofi: unul din ei poarta incaltarile dimineata, la cursuri, iar celalalt frate incalta aceeasi pereche de pantofi dupa-amiaza, cand merge la scoala. Campania ECCO Copii pentru copii este binevenita pentru cei 250 de copii aflati in grija noastra”, spune presedintele asociatiei „Ana si Copiii”, Mihaela Voivozeanu.

Campanie caritabila: Copiii doneaza pentru copii

Campania ECCO „Copii pentru copii” a ajuns la a patra editie in acest an. Anul trecut, peste 200 de perechi de pantofi au mers la copiii de la Centrul pentru Primire in Regim de Urgenta Timis, Complexul de Servicii Destinate Protectiei Copilului nr. 1 din Cluj, Centrul Pinocchio din Bucuresti, Centrul Maternal Mangalia si Centrul de Primire in Regim de Urgenta Constanta si la copiii din Complexul Bogdanesti din Iasi.
„Orice parinte a trecut prin acel moment in care descopera ca pantofii care pana mai ieri i se potriveau copilului sunt deodata mici. De ce i-am arunca? O simpla pereche de pantofi poate insenina ziua unui copil mai putin norocos. Speram ca in acest an, cu ajutorul clientilor nostri, sa bucuram mai multi copii ca in anii trecuti”, declara Victor Tighinean, directorul ECCO Romania.

Campania caritabila „Copii pentru copii” face parte din politica de responsabilitate sociala pe care ECCO o duce la nivel global. Intre initiativele companiei scandinave se numara si programul caritabil ”ECCO Walk for life”, menit sa ajute copiii defavorizati, sa incurajeze un stil de viata sanatos si sa protejeze natura, prin colaborari ale ECCO cu organizatii ca UNICEF, Street Kids International, Danish Heart Foundation si World Wildlife Fund (WWF).

Etichete pentru : regimcopiiicopiiconstantapantofi ecco

Comentarii Campanie caritabila: Copiii doneaza pentru copii

Stiri recente pe Envy

O alegere inspirata

O alegere inspirata

Cum timpul reprezinta una din cele mai mari provocari ale vremii, cu totii cautam sa il folosim...

Tonifiere in pasi de dans, la studioul Arthur Murray

Tonifiere in pasi de dans, la studioul Arthur Murray

Comunicat de presa In vara 2015, cele mai populare dansuri de societate alese la studioul...

(P) Gina Cas si Daniel Dobre prezinta “X2”

(P) Gina Cas si Daniel Dobre prezinta “X2”

Cea mai noua colectie vestimentara a tanarului designer Gina Cas este o colaborare inedita cu...

Ce NU se mai poarta vara asta

Ce NU se mai poarta vara asta

9 piese la care sa renunti vara aceasta pentru ca ele nu se mai intorc niciodata Chiar...

Oracol 2.0: Ioana Ciurea

Oracol 2.0: Ioana Ciurea

Nume si prenume : Ioana Ciurea Ocupatie : arhitect, designer de produs Culoarea...

 
Inchide Setari
 
 
 
Off