Sa rasfoim impreuna, blogurile de Beauty!

  • 30.09.10
  • 7321

Am rasfoit pentru voi mai multe bloguri de frumusete scrise de pasionate de pe la noi. Astfel, am gasit lucruri foarte interesante si texte foarte edificatoare despre trenduri in materie de make-up si hair-style, dar si despre produsele marilor firme de cosmetice din lume. De asemenea, cred ca recomandarile pe care le fac bloggeritele de beauty sunt foarte practice femeilor care iubesc sa aiba grija de ele insele si sa se faca placute chiar si prin cele mai mici detalii ale look-ului lor.

 Diary of a beauty addict are un motto foarte elocvent: "Nature gives you the face you have at twenty; it is up to you to merit the face you have at fifty."(Coco Chanel) Adica, "Natura iti da chipul pe care il ai la 20 de ani, dar depinde de tine sa meriti chipul pe care il ai la 50", citat semnat de catre una dintre cele mai proeminente figuri ale modei, Coco Chanel. Intampinata de un asemenea mesaj, nu ai cum sa nu te lasi pe mana Camelcutzei, autoarea acestui blog.  Va recomand una dintre cele mai recente postari ale ei, unde scrie despre produsele cosmetice si cum le poti achizitiona la preturi mai mici, magazinul Beauty Market fiind o descoperire frumoasa.

Anca Buzea Make-Up este blogul unei make-up artiste. Anca stie sa ne dea cele mai utile sfaturi in materie de machiaj, ne impartaseste mici secrete ale meseriei, pe care le poate folosi oricine si care cu siguranta va vor fi sursa de inspiratie pentru experimentele voastre. Anca mai face comentarii si in legatura cu cele mai bune produse pe care le puteti folosi pentru a obtine un rezultat deosebit in ale trucurilor.

Blogul Danei Sota
,  beauty-editorul care ne spune ca "Frumusetea se invata" si in cartea ei cu aceeasi denumire, este de asemenea o buna recomandare in domeniu. Dana Sota este jurnalist de beauty, care a colaborat pe rand la revista pentru expati Vivid Magazine, Story, J’adore si in prezent Marie Claire. Dana Sota provine dintr-un mediu de afaceri unde a activat timp de 10 ani, a terminat ASE-ul, firma Sota Company a fost primul dealer Connex din Romania. In 1999 a imbinat profilul bussines cu un vis de suflet, si a deschis primul centru de ingrijire faciala si corporala din romania. Trei ani mai tarziu, a produs, realizat si a prezentat emisiunea Viata in roz prima emisiune de beauty romaneasca, difuzata la Antena 1 si... o puteti urmari si pe blogul ei!

Despre Cosmetice este blogul care va poate indruma cel mai bine in lumea produselor de ingrijire corporala si machiaj, pentru ca aici gasiti review-uri foarte sincere in legatura cu diverse produse de marca. Ce spuneti, ati incercat vreodata un fard de sprancene?

Adela Sirghie isi imparte pasiunea cu noi, pe blogul ei. Veti afla cu ajutorul blogului ei  "cele mai noi lansari. cele mai hot tendinte. adevarul despre produsele cosmetice pe care le folosim. de unde sa cumparam si mai ales ce sa cumparam. parfumuri. machiaje. potiuni mai mult sau mai putin magice. testimonials. jurnalul unui beauty editor glossy. SPA. tratamente profesionale. fitness. frumusetea in vreme de criza. so chic so cute. si cateva marunte notiuni legate de stil".

Surasul Demetrei este un blog foarte interesant pentru ca, spre deosebire de alte bloguri pe aceeasi nisa, aici puteti gasi o multime de retete home-made pentru ingrijirea personala, de exemplu, masca de fata cu argila verde si spirulina sau Balsamul de par home-made.

Am rasfoit, am rasfoit... si am ajuns in Cafeneaua Oanei. Este intr-adevar aici, o atmosfera de cafenea. Oana scrie despre ceea ce ii place ei cel mai mult, seriale, uneori chiar retete culinare, filme dar si Beauty! "Mi-am creat blogul fiindca acum 2-3 ani nu prea scrie nimeni despre beauty in limba romana. Ma bucur ca intre timp lucrurile s-au schimbat", scrie bloggerita. Si noi ne bucuram ca "lucrurile s-au schimbat" si  ca putem gasi atat de multe informati interesante, din domeniu, scrise de oameni foarte pasionati.

Si... din cautarile noastre, nu putea lipsi un blog de BioBeauty. Roxana face recenzii unor produse si scrie despre experimente cu masti sau creme home-made. De asemenea, cum este si firesc, BioBeauty recomanda cele mai bune marci de cosmetice bio.

Be a masterpiece! Acest blog este interesant, pentru ca Alexandra, bloggerita care semneaza aici, ne arata cu indrazneala ca oricine isi poate permite creativitate in materie de make-up. In fiecare zi, ea isi creeaza alt truc al ochilor si ne impartaseste si noua, cu ajutorul imaginilor si prin explicatii, cum a ajuns la un rezultat "masterpiece". De asemenea, ea mai scrie review-uri despre produse cosmetice.

Sfaturile Mariei, sau pe englezeste Maria-s-advices.blogspot.com, sunt foarte sincere, iar ultima ei postare, care vorbeste despre atmosfera neprofesionista si stanjenitoare din saloanele de infrumusetare, este chiar notabila.

Cred ca v-am starnit curiozitatea cu aceste scurte prezentari ale unor bloguri de Frumusete de pe la noi si pentru ca este un domeniu foarte incitant, va invit sa acordati mai multa atentie subiectului, pentru ca in fiecare zi este loc pentru a invata, chiar si despre cum sa fiti frumoase in orice moment.


Foto: Shutterstock

Jullie S.