Top 10 genti pentru toamna si iarna

  • 17.10.07
  • 1372

Modelele clasice sunt reinterpretate: dimensiunile sunt marite, culorile sunt socante, iar accesoriile dau farmec. Fermoarul este inlocuit de inchizatori metalice, iar lanturile devin din barete, accesorii. Clasica poseta plic revine in moda, dar modelele sunt semnificativ mai mari. Clasicul se manifesta si prin asortarea posetei cu incaltamintea si accesoriile. Afla care sunt principalele trenduri in materie de genti si care sunt recomandarile noastre.

Materiale

Must have-ul sezonului sunt genti ce imita pielea de crocodil. Imitatiile de piele de sarpe s-au numarat si ele printre preferatele designerilor. Daca alegi si culori metalizate, atunci cu siguranta vei fi remarcata.

Printre materialele preferate se numara si satinul. Poti opta pentru o poseta rosie din satin cu accesorii metalice aurii.

Opteaza de asemenea pentru combinatii neobisnuite de materiale.

Materialele matlasate – in special pielea lacuita -  sunt si ele pe val fie ca este vorba de genti, pantofi, curele, haine sau portofele.

Culori

Sclipiri metalice, culori opulente. Culorile propuse in acest sezon scot din anonimat orice tinuta. Auriu, argintiu, rosu, gri inchis metalic si mov sunt printre culorile cheie in materie de genti si posete.

Animal print-urile raman in trend, indiferent daca optezi pentru zebra, leopard sau girafa.

Accesorii

Daca in sezonul trecut toartele din piele erau inlocuite de lanturi subtiri sau cu zale medii, de data aceasta lantul poate fi purtat si drept accesoriu la o geanta. Sunt in trend posetele cu inchizatori metalice si catarame, care atrag atentia. Se poarta si tintele metalice, bijuteriile si margelele pentru genti.

Envy tips:

Asorteaza la o tinuta casual de zi o poseta plic de marime medie. Combinatia este extrem de reusita.

Indiferent de tendintele in moda, geanta trebuie sa fie relativ proportionala cu inaltimea ta, altfel contrastul va deveni si mai puternic. Daca esti mai mica de inaltime, nu purta genti foarte mari si invers.

Alege accesorii complementare. Pantofii, cureaua, portofelul, geanta ar trebui sa fie din materiale similare si sa aiba aceeasi culoare. Pentru un look chic, alege si manusi lungi in culoarea gentii, pe care le poti purta cu un paltonas sau trenci cu maneci trei sferturi.

Asorteaza poseta mov cu o tinuta sau accesorii gri inchis. 

Animal print-ul este un model destul de dificil de purtat, combinatiile putand fi dezastruoase. Poti fi in pas cu moda alegand o poseta cu astfel de model la o tinuta din culori similare, dar fara modele geometrice. De exemplu, gentile tip zebra se potrivesc perfect unei tinute clasice alb cu negru.

 

Chiar daca se poarta foarte mult gentile argintii si aurii, acest trend nu va mai dura foarte mult, asa ca nu investi prea mult intr-o geanta in aceste doua culori. 

 

Gentile noului sezon reclama atentie, dar nu sunt foarte potrivite pentru birou, decat daca lucrezi intr-un mediu creativ.

Top 10 genti:

 

Pentru a vedea pagina produsului nu trebuie decat sa dai click pe imagine. In sectiunea magazine, vei afla si adresele unde poti gasi produsele.