Veste buna pentru fanele MAC

Veste buna pentru fanele MAC

Bucuresti Mall, primul centru comercial din Romania, anunta deschiderea unui nou magazin de produse cosmetice, Make up Art Cosmetics (M•A•C), unul dintre brand-urile preferate ale vedetelor de la Hollywood in materie de machiaj. Magazinul este al doilea din Bucuresti si este situat la parterul centrului comercial, pe o suprafata de 75 de metri patrati.

Magazinul concept - editie limitata este un mix de moda, fantezie si orginalitate, prezentand caracteristicile brand-ului intr-o atmosfera aparte, city glam.

”M.A.C este un brand care mizeaza pe originalitate si inovagie. Noul magazin Pop Up din Bucuresti Mall, cu editii limitate, oglindeste viziunea noastra intr-un design versatil si urban. Si suntem convinsi ca a fi in centrul capitalei este un ingredient de success al strategiei de dezvoltare si de apropiere fata de clientii nostri”, a declarat Marina Saon, Country Manager, Estée Lauder Romania.

”Nu este un secret ca produsele M•A•C sunt printre preferatele doamnelor atunci cand vine vorba despre un machiaj impecabil. De aceea ne bucuram sa devenim gazda unui magazin inedit al M•A•C COSMETICS care va completa oferta de branduri din Bucuresti Mall”, sustine Roxana Dumitru, Director Marketing Anchor Grup.

Cosmeticele M.A.C, create pentru make-up artisti si dedicate machiajului profesionist, au putut fi admirate in ultimii 20 de ani pe cele mai faimoase catwalk-uri din lume, dar si in peliculele micului ecran. Acum, fascinatia M.A.C. este posibila pentru toti cei interesati de un machiaj de calitate sub motto-ul “All races, all sexes, all ages” care inglobeaza atitudinea brand-ului fata de individualitate, arta si puterea exprimarii personale.

Etichete pentru : cosmeticeC&AMACmake upproduse MACmagazin C&Aproduse c aRoxana Marinamagazin c a

Comentarii Veste buna pentru fanele MAC

Stiri recente pe Envy

O alegere inspirata

O alegere inspirata

Cum timpul reprezinta una din cele mai mari provocari ale vremii, cu totii cautam sa il folosim...

Tonifiere in pasi de dans, la studioul Arthur Murray

Tonifiere in pasi de dans, la studioul Arthur Murray

Comunicat de presa In vara 2015, cele mai populare dansuri de societate alese la studioul...

(P) Gina Cas si Daniel Dobre prezinta “X2”

(P) Gina Cas si Daniel Dobre prezinta “X2”

Cea mai noua colectie vestimentara a tanarului designer Gina Cas este o colaborare inedita cu...

Ce NU se mai poarta vara asta

Ce NU se mai poarta vara asta

9 piese la care sa renunti vara aceasta pentru ca ele nu se mai intorc niciodata Chiar...

Oracol 2.0: Ioana Ciurea

Oracol 2.0: Ioana Ciurea

Nume si prenume : Ioana Ciurea Ocupatie : arhitect, designer de produs Culoarea...

 
Inchide Setari
 
 
 
Off