SUPER SHOPPING DAY: 14 ore de shopping si spectacol la Fashion House

  • 10.06.10
  • 625

Fashion House Outlet Centre te invita vineri, 11 iunie, la Super Shopping Day. Singurul centru de tip outlet din Romania ofera clientilor sai reduceri de pana la 90% din pretul initial al produselor, premii de 500 lei în fiecare ora si un program de cumparaturi prelungit pana la ora 24:00.

Cei care vor cumpara vineri produse din magazinele din Fashion House în valoare de minimum 50 de lei si vor completa un talon de tombola, pot castiga premii de 500 lei, sub forma a 5 vouchere valabile în orice magazin din centru. Tombolele vor fi organizate din ora în ora pana la sfarsitul zilei. 

Outlet Mania la SUPER SHOPPING DAY
„SUPER SHOPPING DAY se transforma într-o traditie la Fashion House. Le oferim clientilor nostri ocazia de a-si face cumparaturile pentru vacanta la preturi si mai accesibile decat de obicei si, în plus, au sansa de a castiga premii la tombola. Îi invitam sa vina vineri la Fashion House pentru ca avem si multe surprize artistice în timpul acestui maraton de shopping”, declara Mia Deaconu, Marketing Manager Fashion House Outlet Centre.

OUTLET MANIA, emisiunea TV transmisa în direct din superba curte interioara a centrului, va avea invitati speciali pentru clientii Fashion House: Vunk, Andreea Balan, Elena Gheorge, Unchiul Sapro, Nico, Natalia Barbu, Maria Buza, Bianca Anghel, Anca Sigartau. Gazda emisiunii va fi Valentina Fatu.